Osoite

Nordeo Oy

Kaisaniemenkatu 6
00100 Helsinki
Finland
E-mail: nordeo@nordeo.fi

Firmast

Suomalaisen rakennusliikkeen Nordeo Oy:n johtajat ja työntekijät ovat korkeasti koulutettuja ammattilaisia, sekä monet heistä olivat yli 30 vuotta sitten mukana käynnistämässä rakennustöitä Länsi-Siperiassa.

Heidän ansiostaan maailmankartalle ilmestyi öljy-yhtiö LUKOILin öljypääkaupunki Kogalym, jota kutsutaan nykyään oikeutetusti Länsi-Siperian helmeksi.

Nordeo Oy:n asiantuntijat ovat vuosien mittaan rakentaneet ja luovuttaneet vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja tarjoavat kerrostaloasunnot, eliittiluokkaan kuuluvia omakotitaloja, kouluja, terveyskeskuksia, hotelleja, nuoriso- ja kauppakeskuksia, ainutlaatuisia nykyaikaisia urheilupalatseja, vesijärjestelmien rakenteita ja hallintorakennuksia Venäjän federaation eri alueilla.

Tällä hetkellä yritykset suorittavat kaikilla  verkostoilla varustettujen asuin- ja hallinto- ja yleistilojen sekä sosiaali-, kulttuuri- ja tuotantolaitosten suunnittelua ja rakentamista tehden tilaajien toiveet huomioiden itse kaikki työt nollasta käyttövalmiin kohteen luovutukseen.

Nordeo Oy kuuluu lukuisia eurooppalaisia yrityksiä yhdistävään konserniin, jota johtaa «AS MSI Grupp» (www.msigrupp.ee).

Nordeo Oy:lla on Euroopan markkinoilla toimimista varten eurooppalainen sertifikaatti  ISO   9001:2008.

Suoriuduttuaan Venäjän markkinoilla erinomaisesti, läpäisi Nordeo Oy sertifioinnin ja sai laatujohtamisjärjestelmän sertifikaatin ISO 9001-2008 Eurorus rakentamisen ja suunnittelun alalla.

Vuodesta 2009 lähtien Nordeo Oy on kuulunut jäsenenä Venäjän Rakentajien Liittoon ja Suunnittelijoiden Neuvostoon.

Nordeo Oy:n suorittaman työn laatu vastaa korkeimpia eurooppalaisia standardeja. Menestyksekkäiden kumppanuussuhteiden ansiosta on solmittu sopimukset hallintorakennusten suunnittelusta ja rakentamisesta Moskovassa, Ufaassa, Pietarissa ja Helsingissä.

Nordeo Oy:n tarjoamien palveluiden hyvän kilpailukyvyn perusteena ovat suurelta osin kohteiden rakentamisessa käytettävät teräsbetonirakenteet, jotka säästävät tehokkaasti lämpöenergiaa. Näitä rakenteita tuotetaan Nordeo Oy:n kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden «AS Betoneks» (Tallinna, www.betoneks.ee) ja «OOO BETONEKS-Sankt-Peterburg» (Pietari, www.betoneks.ru) tehtaissa.

Yksi Nordeo Oy:n Venäjän pääyhteistyökumppaneita on «OOO Gradeks» (www.gradeks.net). «OOO Gradeksin» kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta toimitaan menestyksekkäästi asuintalojen rakennusmarkkinoilla Venäjällä.

Nordeo Oy:n tärkein voimavara ja menestyksen avain on laadukas alan asiantuntijoista koostuva tiimi, joka kykenee suorittamaan määräaikaan mennessä myös monimutkaisemmat tehtävät – osoituksena tästä ovat tilaajien lukuisat positiiviset palautteet ja suositukset.